Xen Z ja pako todellisuudesta

Tulin kattoneeks tässä videota, joka sopii hyvin opetusvideoksi siitä miten LGBTXYZ-marxilainen indoktrinaatio yhteiskunnan eri osa-alueilla, kuten somessa, mediassa, politiikassa ja koulussa saivat aikaan noin kolmessakymmenessä vuodessa aiemmin tunnettujen perhearvojen ja moraalin syöksylaskun, aivan kuin se olisi kronologisestikin aloitettu kuin Lillehammerin syöksylaskupaikan huipulta. (lähes osuva analogia siinäkin mielessä, että generation Z ajoitetaan 1997-2012 väliin ja Lillehammerin talviolympialaiset pidettiin 1994)

Tässäkin on nähtävä, että meillä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan vaan henkivaltoja, hallituksia ja voimia. Ainakin ei-kristillisesti voisi sanoittaa näitä mielen linnakkeiksi, ideologioiksi ja aatteiksi, mutta ovat ne paljon muutakin. Niin toiselle mielipiteelle sokeiksi ja toisaalta lainatun kuuloiselta näiden nuorten naisten argumentit tässä debatissa kuulostavat.
Disclaimer, kaikki ihmiset ovat arvokkaita. Jumala on luonut ihmiset - siis kaikki ihmiset - omaksi kuvakseen, eikä auringon alla ole mitään uutta, ei edes yhteiskunnan tilassa. Moraalinen rappio, nimenomaan seksuaalimoraalinen rappio on tapahtunut usein aiemminkin ja sillä on aina ollut vaikutuksia ydinperheeseen ja äidin ja isän tuoman perusyksikön turvaan.
Siksi on tärkeää, että miehen ja naisen, äidin ja isän roolia yhteiskunnan peruspilarina ja turvallisimpana kehitysympäristönä lapsille edelleen pidetään ääneen arvossa. - Ja kyllä, tiedän argumentit siitä, että on paljon huonoja heteroperheitä, niin on. Se ei kuitenkaan poista sitä, että kaikista mahdollisista perheistä on hyviä edelleen määrällisesti rökäleylivoimaisesti eniten heteroperheissä - ja niissä joissa ollaan naimisissa.
Polarisaatio kasvaa. Toisille perinteisistä arvoista kiinnipitäminen on kauhistus ja toisille uskottomuus on kauhistus. Jumalalle kaikki avioliiton ulkopuolinen seksi on kauhistus, mutta ei toki niin että Hän ikäänkuin kämmenet suun päällä hämmästelisi yllättyneenä, että kuinkas tässä näin kävi. Abomination (jotain jota inhotaan, vihataan, kavahdetaan) on tarkempi sana ja sitä käytetään kuin vastakohtana Jumalan pyhyydestä (täydellinen, hyvä, rakkaudellinen, muuttumaton, oikeudenmukainen, oikeamielinen).
Meillä on kun tässä yhteiskunnassa yleisesti haalistunut ymmärrys siitä mitä rakkaus on ja se aiheuttaa valtavasti väärinkäsityksiä. Rakkaus ei ole seksiä, rakkaus ei ole samanmielisyyttä, eikä se ole kaiken sallimista, vaan myös oikean ja väärän erottamista, mutta se tapahtuu (tai sen tulee tapahtua) aina lempeästi ja kärsivällisesti, ilman oikeassaolon julkisen osoittamisen pakkoa. Oikeaa ja väärää ei osoiteta oman erinomaisuuden pönkittämiseksi, ei toisen alaspainamiseksi, siitä ei tule hyvä mieli vaan sellainen tehdään aralla tunnolla ja kipeästi kaivaten toisen ihmisen parasta ja eheytymistä elämän karikoista, siihen hänelle varattuun Jumalan tarkoittamaan parhaaseen suunnitelmaan.
Asioista jotka eri ihmisryhmiä kauhistuttavat, saa olla vapaasti toista mieltä, mutta vastakkaista ei. Tämän mitä nyt kirjoitan, sen kirjoittaminen tai ääneen sanominen saa nykypäivänä kuohuntaa aikaiseksi lähes varmasti. Huolimatta dislclaimerista, missä totean kaikki ihmiset arvokkaiksi, niinkuin vaikkapa viidensadan euron setelikin säilyttää arvonsa vaikka se olisi maailmanmenossa rypistynyt ja likaantunut, tulee osakseni raivostuneita kommentteja ja halveksuntaa. Se ei haittaa, sillä jos alkuperäinen tarkoitus on rakkaudellinen ja itsellä tiedossa, ei väärinymmärretyksi tuleminen tunnu kalliilta sen rinnalla, että on mahdollisuus tulla ymmärretyksi oikein.
Sinä joka luet tätä ja jos olet hukassa siitä kuka olet tai mistä tulet tai maailmassa olevat arvot tuntuvat yhtä kestäviltä kuin ilmaan ammuttu savikiekko tai et ole nähnyt mitään pysyvää mistä pitää kiinni: et ole koskaan niin hukassa, etteikö Jeesus sinua löydä. Hän rakasti sinua sinun huonoimpana päivänäsi, synkinpänä hetkenäsi. Tulitpa satutetuksi, satutit itse tai pistit vahingon kiertämään, sillä ei ole väliä. Jeesus lunasti sinut verellänsä noin 2000 vuotta sitten Israelissa pääkallopaikaksi kutsutun kukkulan keskimmäisellä ristillä raa´asti kidutettuna ja Isänsä Jumalan hylkäämänä ja antoi henkensä sinun puolestasi. Sinusta ei ole olemassa hintaa, mitä Jeesuksen uhrikuolema ei kattaisi. Se ei maksa mitään ja se maksaa kaiken. Se otetaan vastaan uskomalla. Se ei tarkoita henkivakuutusta, vaan oman elämän itseltä hatarasti lipsuvan hallintavallan antamista pätevämpiin, naulalla lävistettyihin käsiin.
Jeesus rakastaa sinua, Hän näkee keneksi sinut loi, eikä kadu tekoaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näkymät vuoteen 2024

Kristitty ja masturbaatio?

Suomen sydän on rikki.