Manifesto nro 1

Suomessa ei ole ilmastohätätilaa, mutta täällä on perusteeton energian hinnoittelun hätätila, sairaanhoidon hätätila, yksilönvapauden hätätila (hoitajien pakkorokotukset) velkakierteen hätätila ja maanviljelyn ultrahätätila,  jotka on aiheutettu ilmaston nimissä ilman konkretiaa ideologian taustalla.

Katsokaa vaikka "Climate change and use of fossil fuels"(Sarkomaa, Ruottu, 2019). Mittaukset ovat ihan pielessä ja hiilidioksidi itsessään on tosi huono mittari maapallon huolehtimisessa ja aivan väärä focus. Sakari Peltola on hienosti avanut hiilenkiertoa, siinä on maalaisjärkeä yhdistettynä oppineisuuteen.

Meillä on vastuuttoman vallan ja muiden rahankäytön hätätila. Meillä on byrokraattisen paisumisen hätätila. Meillä on maalaisjärjettömyyden hätätila. Meillä on monissa perheissä hätätila. Isättömyys tai äidittömyys kasvaa. Meillä on toispuoleisen tasa-arvon hätätila. Miehiä painetaan alas. Todellinen tasa-arvo on kaikkien yhtäläistä arvoa, eikä mitään kilpasilla oloa, missä toinen on niskan päällä.

Sitten meillä on vielä kansallisen identiteetin hätätila. Suomi on hieno maa ja siitä on syytä olla sillä tavalla terveesti ylpeä, niinkuin ollaan omien lapsien saavutuksista tai kun tunnetaan aitoa riemua jonkun läheisen ansaitusta onnistumisesta. Suomi kuuluu Suomelle. Meillä on paljon mitä ei ole kenellekään muulla, niin luonnonvaroissa kuin kulttuurissa. Niitä ei saa antaa tai myydä pois.

Lisää seuraa...

KD Häme #eduskuntavaalit2023

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näkymät vuoteen 2024

Kristitty ja masturbaatio?

Suomen sydän on rikki.